Over ons

ACB Administraties is een administratiekantoor dat 5 jaar bestaat. Dit in de regio Capelle aan den IJssel/Rotterdam, Den Haag, Den Bosch en Limburg. 

Wij willen intensief samenwerken en investeren in een langetermijnsamenwerking met onze klanten. Samen bouwen aan een effectieve en inzichtelijke administratie die zal leiden tot rendementsverbeteringen, is wat wij willen. Dit beloven wij onze klanten, niet doormiddel van statische diensten, maar met praktische oplossingen die direct implementeerbaar zijn. In een vrijblijvend gesprek willen wij u dit graag laten ervaren. Wij staan vol enthousiasme klaar om u van dienst te zijn.

ACB Administraties is:

  • Jong: Onze gemiddelde leeftijd is 27 jaar en hebben expertiese in het nieuwe belastingstelsel.
  • Innovatief: Wij hebben speciale software ontwikkeld waardoor wij een snellere manier van boekhouden hebben kunnen realiseren. Uw voordeel? Kostenbesparend en een snelle terugkoppeling van uw behaalde resultaten en van uw prognoses.
  • No nonsens mentaliteit: Afspraken worden strak opgevolgd. Uw opdrachten worden zonder omslachtige procedures prompt uitgevoerd.
  • Proactief: ACB Administraties vindt relatiebeheer erg belangrijk. Onze klanten staan centraal en wij kunnen u per kwartaal, wanneer u dat wenst, op maat advies uitbrengen over uw behaalde resultaten. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Dit is onze service!
  • Ruime ervaring in onze branche: Meer dan 13 jaar ervaring in financiële administraties en automatiseringprocessen. Vak gerelateerde vragen worden altijd met professioneel advies beantwoord.
  • Bieden aan om in de Cloud te kunnen werken: Overal ter wereld heeft u via internet (beveiligde) toegang tot uw resultaten en prognoses, kunt u facturen up- en downloaden en beschikt u over al uw overige boekhoudkundige zaken. Daarvoor is geen aparte software nodig!
  • Oplossingsgericht: Wij zien problemen als uitdagingen en proberen op deze manier uw probleem uitdagend op te lossen. Dit hebben wij bij onze klanten bewezen met praktijgerichte oplossingen.
  • Out-of-the-box-thinking: Wij bieden de mogelijkheid om samen uw bedrijfstructuur te herstructureren of op te zetten, zonder gebruik te maken van de gebaande paden die standaard zijn.

Heeft u een 'complex' vraagstuk dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.